JEEEE....Lyyli oli tänään 5g yli kilon painoinen, 11päivän ikäisenä. Sen molemmat silmät on ruvennu nyt ihan urakalla aukeamaan. Uros joka syntyi viimeisenä ja oli isoin syntyessään on ruvennut sitten silmien aukomisen sijaan nousemaan jaloilleen...no vähän huteraa näyttää olevan ja äitini sanoikin, että muuten hyvä, mutta vähän raskas perse näyttää olevan ;)

Iiro joutui nyt sitten eilen koiraksi...harjasin sen ulkona, pesin ja aamulla harjasin uudelleen. Se joutui nukkumaan tuvan LATTIALLA. Ei päässyt makkariin EIKÄ NOJATUOLIIN. Laitoin sille lattialle vauvan makuupussin. Protestiksi se ei nukkunut sen päällä, vaan lattialla. Ainoastaan pää oli pehmusteen päällä. Tänään kun tultiin päiväkävelyltä jätin sen ulos narun päähän ottamaan aurinkoa ja raikasta ilmaa. Katto mua sen näköisenä, että "hei kuule, ne on KOIRAT jotka jätetään pihalle naruun!!"

Siitalla alkaa silmät pyöriä päässä sen näköisenä, että "vieläkö näitä pitää kauan imettää?" oma-aloitteisesti se laatikkoon menee, mutta koko laatikko heiluu  ja sieltä kuuluu mieletön tuhina ja kopse kun melkein 4 kiloa beaglen pentuenergiaa nykii äitiään nisistä. Harmi kun en kattonut sitä 4D-dokumenttia niistä äideistä jotka imettää vielä 10v mukuloitaan. Lupasin siitalle, että ei sun tarvi niin kauaa ;)