Pitkästä aikaa moro...

Maanantaina tuli ensimmäiset pennun katsojat. Vesannolta Toikkasen perheen naisimmeiset kävivät pentuja ihastelemassa.

677454.jpg

Into uhkarohkea esittelee beaglen mallia

Tiistaina saatiinkin sitten vieraita Porista asti. Marianne Nolvi kävi kaverinsa kanssa paijaamassa pentuja. Tarkkana sai olla, että pentuja oli vielä 4 heidän lähdettyä ;) Taisi sieltä oma suosikki Mariannellekin löytyä.

677456.jpg

vasemmalla Marianne paijaa pentuehokasta

Iinuhan nyt muutenkin odottelee vähän aikaa aina sivummalla ja nähtävästi se huomasi, että sitä ei tälläkään kertaa tultu kattomaan.

677457.jpg

Iinu nukkuu...

Ilmo taas on koko pentueen kovin antamaan kyytiä leluille varsinkin sellaiselle tekokarvalle. Vaan väsyhän se tulee isolle miehellekin...

677458.jpg

Ilmo nukkuu saaliinsa kanssa

Mitäs meille muuta. Kovasti syödään jo kiinteää. Siita irtisanoutu jo alkuviikosta paskansyönnistä ja oli alkuviikosta pari päivää pentujen kanssa samassa aitauksessa, mutta nyt se on ollu yöt ja päivät erillään. Käytän sitä aina pentujen luona, mutta imettää se ei tahtos, mutta pakko on nyt kuitenkin vielä tyhjentää tissejä. Siitan ruoka on nyt vaihtunut aikuisten muonaan ja on ruvettu tekmään n.40 minuutin pyörälenkkejä. Eilen käytiin vain kahdestaan, mutta vauhti hyytyi kun ei ollut iiroa perässä venytettävänä.

Pennut näyttävät juovan kupista jo vettä, joten ei huolta, että ne janoon kuolisivat. Tänään pesin pentuaitauksen ja tein vähän järjestelyjä. Sanomalehtiä (kiitos teille jotka olette niitä tuliaisiksi tuoneet) olen koittanut nyt vähentää, kun meinasivat kyykkiä vähän jokapaikkaan. Nyt niitä ei ois kun tuolla reunalla ja tänään ainakin näyttävät käyttävän sitä vessna. Paperit on helpompi vaihtaakin kun niitä ei oo koko huoneen lattia täynnä.

677501.jpg

Pentula näyttää nyt tältä....(pennut ruokatynnyrin takana)

Kaupasta hain pienen pahvilaatikon. Oli tarkoitus tehdä siitä semmonen pesä ja kääntää se toisinpäin, mutta joko mulla on isoja pentuja tai sitten se laatikko oli liika pieni. Hyvin siellä 2 pentua mahtuu nukkumaan...kolmannen täytyy jo ahtautua ja neljäs joutuu kattomaan lattialta kolmen muun äherrystä laatikossa. Lattiallahan nuo tykkää nukkua, pelkän sanomalehden päällä.

677502.jpg

Iinu joutuu aina poikien kiusattavaksi...

Hain muuten eilen uuden ajokortin itselleni. Nyt tiedän miksi sitä pitää mennä nuorena naimisiin. Mä joudun tuota kuvaa vahtaamaan vuoteen 2050 asti. Toivottavasti ei tarvi sitä ainakaan poliiseille näyttää, säikähtävät pian ;)

*tästä ajokortin passikuvasta ei ole kuvaa*