Meillä on viikko mennyt hyvin ja huonosti sekä hyvinhuonosti

Metsällä vihdoin
Koirat pääsivät vihdoin jahtiin sunnuntaina. Siita oli jo simahtanut  reilun 4 tunnin jälkeen, mutta iiroa oli sitten saanut metsästää metästä pois melkein viiteen asti. Toinen metsämiehistäkin oli jo luovuttanut ja lähtenyt kotiin. No kumpikin koira ajoivat ja Iiro taas osoitti olevansa sisupussi, mutta ei saalista (se ei nyt ollut mikään yllätys). Mukava kuitenkin että saivat taas käydä ajamassa.

Luun syöntiä
Willitassun tuliaisia, ISOT savulle haiskahtavat luurullat. Molemmilla oli oma tapansa syödä. Molemmat aloittavat tietysi luun päästä, mutta silti niiden syönti eroaa toisistaa.

Siita yrittää työntää koko luun suuhun-video

Iiro kuorii luun-video

Tuttu, Tehdäänkö vaihtokauppa luusta-video

Maha kuralla
Iiro rupesi puolen viikon maissa tekemään päivällä kakat sisälle tupaan...sitten siellä oli kustakin...lopulta sen maha meni ihan vellille. No ei siinä, ruoka pois ja tilalle kaurapuuro ja attapekt tabletit. Jännä kun se ei  edes yöllä pyytänyt päästä ulos niin kuin normaalisti...oli vaan murtaunut minun omatekoisesta portista läpi tupaan ja tekemään tarpeet. kakka oli kyllä sen mallista, että tuota ei pidätä kukaan...matolle ei tämä herra onneksi tehnyt.

Tilasin netistä meille kaksi turvaporttia. Toinen makkarin oveen, jotta ovea voi pitää auki. Huonetta lämmitetään puu-uunilla joten jos ovea joutuu pitämään päivällä kiinni niin siellä kuumuudessa ei sitten nuku kukaan. ja jos jätät auki...no tiedäthän sinä kenet minä sieltä löydän. Portit on ostettu Lastentarvike Baby Style liikkeestä.Ne maksoivat 62€ kipale...ja olivat edullisemmat kuin esim. nämä lemmikkiportit (mm. Carlson). Tyytyväinen olen...nyt ei tarvi joka viikko edes imuroida tupaa..iirohan siellä ei ole käynyt muuta kuin hankaamassa itseään mattoihin. Iltavuoro viikolla minäkään en käy tuvassa kuin silloin kun lämmitän uunia. Iso talo nääs meillä :)

1262781.jpg
"onko rotumme syytä tää..."

1262788.jpg
"...kun keittiöön emme pääse?"

Tytöt areenalla
Oltiin sovittu siskojeni tyttöjen Petran ja Tiian kanssa että lähden niitä käyttämään kannuksessa mätsärissä. Oli tarkoitus ottaa beaglet mukaan, mutta iiron mahatauti sitten esti. En viitsinyt ottaa Siita the pikatikkiä vieraan koiran kanssa. Joten Sirpa ihana ihminen lainasi omia koiriaan Maisaa ja Ilonaa tytöille esitettäväksi. Kumpikaan tytöistä ei ole ennen koiranäyttelyssä nähnyt miten koiria esitetään. Olen ihan huippu tyytyväinen tyttöjen ensi depyyttiin koiranäyttelykehässä. Niin hienosti ne esittivät koirat. Katsellaan keväällä kun ilmat lämpenee että jos mennään käymään uudestaan. Toivottavasti vaan emme saa silloin Maisaa lainaan...siksi koska maisulille on suunnitteilla pentuja <3

Mätsärissä on aivan sikana porukkaa, onhan se ainoa paikka täällä aluella missä mätsärin voi järjestää sisätiloissa talvella. Pinolan beagleporukkakin siellä oli ja arvatkaa mitä? Lyyli Hutikkalainen oli koko näyttelyn kaunein koira!! Siita johtaa vielä mätsärin BIS voitoissa 2-1, ja serteissä 8-1, mutta epäilemättä Lyyli tulee ja vie senkin sertinkerääjä tittelin meiltä, ei haittaa, Lyllerö on hieno tyttö!!


1262412.jpg
Maisa-cockeri & Petra Ilona kettis & Tiia

1262434.jpg
Petra ensimmäistä kertaa koiran kanssa kehässä!

1262578.jpg
Best In Show

No ei kait tässä tälläviikolla nyt mitään ihmettä ole tapahtunut...töissä käynyt ja taloa lämmittänyt. Niin ja koittanut muistaa hoitaa anopin kissaa kun he ovat kaksi viikkoa Thaimaan lämmössä. Meillä muuten on uusiakin lemmikkejä...nimittäin hiiret jyllää makkarin katolla tms. Eli ne eivät vain juokse siellä vaan jyrsivät jotain...pärkele...mä laitoin jo viime yönä korvatulpat että sain nukkua. Pitää markuksen viedä sinne jotain myrkkyä että niistä pääsis eroon. Makkarin lattiallakin on puruja kun niitä tulee kattolankkujen välistä kun ne yhet siellä jyllää. Odottakaa kun minä pääsen emannoimaan sinne yläkertaankin (nythän siellä ei ole huoneita yms) niin jo lähtee jyrsiät häntäojossa!