Koppasin Ylivieskasta Riitan ja Viivi Beaglen kyytille ja lähettiin Raaheen näyttelyyn. Siellä oli sama tuomari kuin Alavudella Iirolla. Siitaa ei Palojärvi ole arvostellut ja viivi oli eka kertaa kehässä, pentuluokassa. Matka meni oikein hyvin, siita oli siellä muoviboxissa ja viivi irti takakontissa. Polonen vaan on niin kauhee kuolaamaan...meni vielä sen boxin päälle istumaan ja valutti kuolat siitan päälle. Lähtiessä huomattiin että se oli vähän oksentanut autoon. Muuten se oli kyllä hiljaa ja rauhallisesti.

Aikaa meillä oli paikan päällä vaikka kuinka, koska beagle kehä oli ihan viimeisenä ja itse asiassa siita oli viimeinen koira joka arvosteltiin kehässä. Siinä sitten odotellessa syötiin pari koiraa. Enää en lähe koskaan näyttelypaikalle ilman, että siita ei ole boxissa. Se saa niin julumattuja mustasukkaisuuskohtauksia, että se syö vaikka kultaisennoutajan välipalaksi. Toissa vuonna kaikki muut koirat olivat niin kivoja ja boxissa piti huutaa ja mesuta, siksi en osaa oikein sille boxia ottaa mukaan, mutta nyt tämän jälkeen osaan. Beaglejä oli ilmoitettu 7 josta 5 pentuluokkaan. Esitin viivin kehässä ja alku kankauden jälkeen se esiintyi oikein mallikkaasti kehässä ja oli eka PEK1 ja sai KP:n joten me sitten jatkettiin Roppi pentu kehään. Siellä uros sitten oli ROP ja viivi hienosti VSP

375139.jpg

Hutikan Farina VSP-pentu

Siita sekä viivi saivat erinomaiset arvostelut ja siita oli lopulta ROP. Katin ja Jounin junnu narttu "plättä" sai ensimmäisessä virallisessa näyttelyluokassaan Sertin ja oli PN2. Tuomari kovasti tykkäs siitasta, mutta taas kerran se ajokoira  piti laittaa ryhmävoittajaksi (vähän katkera joo, heh) Tulomatka meni samalla tavalla kuin menomatka...kuolaa, yökkäys ja kerran piti vähän huutaa peräkontissa (farmari auto löytyy) Riitan ja Villen kotona koirat leikkivät keskenään kuin ei mitään, mutta jotenkin sai itteni olkkarissa niiden sekaan ja syntyi pieni välikohtaus, harmittaa kovasti. Hieno päivä silti ja tais Riittaa puraista nyt näyttelykärpänen ;)