Tänään lähti muovikaukalo pentujen alta. Rupee jo kaks näistä pojista (ei ADHD) sen verran harjoittelemaan käppäilyä joten on mukavampi ku on vähän enemmän tilaa. Ja taas minä näin vaivaa ja aikaa tämän uuden asumuksen eteen. Töistä otin roskiksesta tuommosen vanerin palan. Markus siihen teki reiät ja minä asensin sekä aitauksen, että tämän "oviaukon" nippusiteillä siististi kiinni ja mitä teki siita...ei hyväksynyt sitä taaskaan.

Ensimmäinen imetyskerta päivällä meni niin, että heittelin sinne makkaran paljoja joiden perässä siita sinne sit meni. Laitoin tuon ruokatynnyrin oven eteen, että nyt oot sit siellä. 3H:n päästä kun oli seuraava ruokinta ja hoitokerta telkesin Siitan vain pentuhuoneeseen ja se oma-aloitteisesti käppäsi ja hyppäs tänne aiatukseen...tosin kattoi mua tuvan puolelle, että "ai tännekö?"...Just sinne. No jospa se nyt sen ottas omakseen. Eihän sen siellä enää tarvi asua. Kunhan käy välillä imettämässä ja pesemässä pennut. Kyllä mä hoidan sen seurustelun :)

631263.jpg

Tämä aitaus sisätiloissa suurenee sitten ajan kanssa, kunhan pennuilla on kaikilla näkö ja kuuloelimet avautuneet ja jaloilla tehdään muutakin kuin ryömintä liikkeitä. Samasta verkosta on tarkoitus tehdä ulos niille aitaus