Uusi vuosi ja uudet kujeet, eikös sitä niin sanota. Minäkin aloitan maanantaina työt. Sunnuntaina lähden Marjan & Matin mukaan kajaaniin näyttelyyn stemppaamaan Lyyliä...tai no niitä tuloksia kait sitä pitää ottaa ylös *wink*. Seuraavaksi jännätään minkälaiset ovat sitten kelit Alavuden näyttelyssä, ulkonäyttely nimittäin. Meitä onkin tulossa ihan kiva lössi sinne näyttelyyn. Useampi Hutikka ja Hutikan sukulainen ja uutena Renkkotenkon pikku rakit pentuluokkaan. Ihan varmasti tulee hauskaa.

Väliviikolla sain Tampereelta puhelun, metsästä. Petri soitteli Iinun kuulumisia ja oli kuulema oikein ilo katsella pikku beagleä työntouhussa metsässä.Iippokin  jo hakee itsenäisesti. Nämä syksyn vesikelit eivät vaan ole oikein ollut hyvä pentujen opettamiseen...niin ja niitä jäniksiäkin tarvittas, paikkapaikoin ku ei oo niitäkään.

Into oli innostunut kovasti joululahjastaan ja kait siellä oli kuusikin jouluna kaatunut.Uutena vuotena oli vähän raketteja pelätty, mutta ihan vähän.Innon kanssa on nyt harjoiteltu paljon hampaiden "nätisti" näyttämistä, joten jospa me keväällä näemme Innonkin jossai näyttelyssä.

1182720.jpg
Pukin pikku apulainen