No ei nyt aivan vielä, mutta ei siihen kauan mene...apua...en ole siksi kirjoitellut kun en ole yksinkertaisesti ehtinyt. Tänään meni monta tuntia kun päivittelin kennelseuran ja omat sivut. Heti kun jättää vähän rästiin niin on aivan hirveä homma päivittää. Eilen ostin uuden kameran joten sen toimintojen tutkailussa on mennyt aikaa ja tulee menemään. Otin tässä näytille kuvia meidän uudesta keittiöstä. Sieltä siis puuttuu vielä kaikki kodinkoneet, tai no keittotaso ja liesituuletin on jo paikoillaan. Aika hieno siitä tulee vaikka ite valitsinkin. Sen verran muutoksia normi keittiöön on, että jalkalistat eivät ole keittiöfirman toimittamat vaan ne on appiukon itsetekemät eli samanlaiset kun kiertaa koko talossa lattianrajassa. Keittiössä ne maalattiin samanväriseksi kuin keittiönlattia. Tuvan puolella missä on se lasivitriini niin siinä on siniset. Kaakelit eivät ole tuon väriset kuin kuvassa, niitä ei ole saumauksen jäleltä pesty ja pinnassa on valkoinen "liitukerros" joten näyttävät liika valkeilta. Seinäthän jäävät hirsipinnalle.Huomaa myös erittäin kalliit kuviolaatat ;) Tuli Erjalla pieni laskuvirhe niitä ostaessa, noh...seinällä ne nyt kuitenkin ovat.

853512.jpg

Tässäpä sitä. Nurkkaan tulee sähköuuni. ja tuohon toiseen "reikään" asitianpesu kone mihin tulee koneen eteen tuollainen samanlainen kalusteovi. Niin ja pistorasiat, katkaisijat ja valot puuttuu.

 

853519.jpg

Tähän tulee Side By Side-jääkaappipakastin (toivottavasti se nyt sopii tuohon väliin) ja pöytätason yläpuolella mikro. oikealla ovi sisäeteiseen ja vasemmalla tupaan.

853532.jpg

Tuossa korkeassa kaapissa on vetolaatikot. Eka meinasin ottaa apteekkarikaapin, mutta tuo oli parempi ja kestävämpi ratkaisu.Tuvan puolelta näkyy lasivitriinikaappi ja sen edessä on puuhella.

853535.jpg

Näkymä keittön ovelta tuvan ikkunasta ulos...siellä se puukasa odottaa lämmittäjää ;)

853538.jpg

Tuvanpuolelta kuvattu...

No laitetaan nyt se pakollinen koirakuva. Siita oli päivän tarhailemassa. Käytiin Ylipäässä lenkillä moelmpien koirien kanssa. tässä ollaan tulossa kotiin. Koirat villisti valtoimenaan autossa. Auton takaluukku ei aukea joten joudutaan ne sullomaan autoon takapenkkien kautta. Markus unohti nostaa takapenkin ylös, joten kohta meillä oli liikenteen tarkkailija takapenkillä. Huomaa iiro takakontissa, just oikealla paikalla missä pitää ollakin ;)

853575.jpg

Wibii, mennään kotiin