Siinä ne tuoreimmat kuulumiset. Nukkuminen väsyttää vain enemmän ja se väsyttäminen vituttaa sitten vielä enemmän. Nukkumalla vitutus vähenee ellei sitten näen unta siitä vitutuksesta. Vaikeaa? ei ole, tähän pystyy jos olisit nyt juuri minä. Mä olen ollut jo toistaviikkoa sairaana, en ole päässyt edes koirien kanssa kävelylle saati tekemään muutakaan. Ja muutenkin just NYT tuntuu että tämä oli tässä, kiitos ja näkemiin. Osaltaan varmaan onkin...

Viime viikonlopun reissu joensuuhun, oli fyysiesti raskas. En tiedä oliko mulla reissussa miten kuumetta,finrexin, buranan ja jägerin voimalla selvittiin kuitenkin sunnuntaina kotiin asti. Syömässä ei kärsinyt käydä tulomatkalla, kerran kusella, muuten ois ratin takana nukuttu aika lahjakkaasti. Kotiin päästyä sitä "kuumetta" tosin sitten oli niinkin paljon kuin 35,8 astetta, eli alilämmön puolelle meni. Paino oli pudonnut kilon kahdenpäivän aikana, vaikka alkoholia ei käytetty väärin, vain lääkkeksi kysykään keneltä vain ;)

Nauru pidentää ikää, mutta se yhdistettynä kauheaan yskään ei ole ehkä kaikista paras mahdollinen yhdistelmä, mutta kerranhan sitä eletään. Jos on tarkoitus kuolla nauruun niin se on sit tarkoitettu niin. Ens vuonna en tiedä missä majoitus on, mutta ainahan voi kokeilla josko hotelli Lindassa ois tilaa, eiks niin Silmänisku Jos minullakin ois ens kerralla sellaiset kengät että voi vaikka tanssia, ku nämä mitkä mulla nyt oli jalassa niin ne ei lähteny jalasta, vaikka yritystä kyllä oli, ei käy kieltäminen Cool Karaoke ois kyllä saanut enemmän kannatusta, kuin toi kahden henkilön orkesteri kontiolahdella. Kamerat oli ihan turhia siellä reissulla. Yhtään kuvaa en ottanut ja videokamerakin meni pussiin ja autoon heti käyttöluokan urosten jälkeen. Järki oli jo jäätyny, mutta kokeillaan pelastaa edes ne ruumiinosat mitkä on pelastettavissa. Ainoa mikä puuttui matkasta oli samariini, mutta ei mulla ole ennen ollu kokemusta että "yskänlääkkeestä" tulee närästys. Se yhdistettynä kauheaan yskään niin huh, hah,hei.

Maanantaina alkaa se kurssi. Katsotaan miten siellä menee. Päivät on vaan jo valmiiksi niin tympeän kuuloisia. 8-15, mutta se hyvä siinä kuitenkin on että tuo aika sisältää 2x15min kahvitaukoa ja 30min ruokatauon, että eihän siihen jää montaakaan tuntia sille itse opiskelulle. Nivalaan asti siis tarvii joka päivä raahautua. Jos jotain postiivista niin on jo illat pidentyny joten näkee vielä illallakin käydä lenkillä, sitten kun sinne pääsee tämän flunssan takia. Huomasin vain että sehän on ostettava kohta ne uudet kesäkelin lenkkarit ku loppuu nuo lumi ja jäätikkö kelit. Vaan en mä kyllä tiedä mitä tuonne meidän metsälenkille kuuluu ku tosiaan en ole pariin viikkoon siellä päässy käymään.

Koirien elintila sen ku pienenee. Mä siirsin keittiön portin tähän tietokone huoneen ovelle. Tämähän oli ennen ns. koirahuone, mutta ei enää. JOKU (jompikumpi tai molemmat) oli toissapäivänä mun kauppareissun aikana kahdesti kussu ja kerran paskonu matolle. Nyt koirat ei oo sisällä kuin näissä meidän eteisissä. Onneksi tilaa on kuitenkin vielä normaalin pienen kaksion verran niillä käytettävissä ;) Kevät aurinko paistaa jo niin kivasti että Siita on saanu jo harjoitella pari päivää tarha elämää. Huuto on kyllä sydäntä riipaisevaa, mutta pakko sen on sielläkin osata olla nyt kun kevät ja kesä tulee. Iirohan esittää paleltumiskuolemaa kärsivää beagle vanhusta jo tuossa meidän "ulko"eteisen kennelitilassa Kokonaista +18astetta ja aurinko paistoi niin pappa tärisi kuin viimeistä päivää.