Siis tuo mun auto meni katsastuksesta läpi. Tosin aika monella "korjattava" välittömästi huomautuksella, mutta läpi kuitenkin. Meinas katastusmies, että renkaat pitää uusia. No en kait mä nyt talvea vastan osta kesäkumeja ku nehän maksaa rahaa ja sitä ei liiemmin ole. pöh, mikä mies.

Päivä menikin sitten ylivieskassa kun ne laittoi tuohon kotteroon sen helekkurin kalliin osan. Osan hinta ja asennuskulut, sillä oisin saanut ostettua iteltäni beaglen pennun. Hitto mitä kiskurointia, siis tuon auton kanssa ;)

Että osaavat pitää hintaa myös verhotangoilla, ihan semmosilla karvalakki malleilla. Huomenna siskolle kuskiksi ja puhekaveriksi Ouluun ja käydään tullessa kempeleessä, pitää kattoa onko Biltemalla minkä hintaisia verhotankoja. Niitä ku ei mene kuin 6 kappaletta meidän tupaan joten syytä ois olla samanlaiset. Katto kait ne pöhölönä tänään Ylivieskan urheilussa ja lelussa ku ostin 6 kappaletta retkipatjoja...juu kyllä niille on meillä raksalla ihan käyttötarvekin. Jos ei muuta niin laitetaan ne päällekäin ja saa markus nukkua lattialla. 6 samanlaista tuvan lamppuakin tarvittas, en vaan tiedä oikein mitä mallia se appiukko ajaa takaa, mutta kunhan ne nyt edes olisivat samanlaisia niin sekin ois jo jotain. Pienet kristalli lamput on molempiin kamareihin.

Apua, 3 viikonpäästä sitä pitäs olla jo pois täältä, enkä mitään ole saanut aikaiseksi. Peräkonttikin autossa korjattiin ja ennen kuin kerkesin sitä käyttää se hajos taas tänään, hyvä minä. Soitin Markukselle yliviekasta ja kysyin "arvaa kenellä on maailman tyhmin vaimo?", pieni hiljaisuus "mulla varmaan", aivan oikein. No nyt kuitenkin hoksattiin miten sen luukun saa auki ilman, että pitää purkaa koko auton takaosa. Vielä kun se vaimo vaan osais olla aukaisematta takakonttia silloin kun ovet ovat vielä lukossa...

Taivaallisessa rauhassakin kävin syömässä tänään.Ja joka ei tiedä niin se on kiinalainen ravintola. Tällä kertaa ruoka ei juuri maistunut miltään, ku viimeksi unohin kattoa menuusta niitä tulisuus asteikko tähtiä, silloin meinas tulla lieskat molemmista päistä. Puolet toin kotia ja markuskin sai maistaa taivaallista rauhaa, meinas että hän jättää ne bambun versot mieluummin pandoille kun syö ite.