Oli pimeä ja vesisateinen yö (normaali heinäkuu suomessa vuonna 2008). Huoneessamme oli pilkkopimeää...kiitos pimennysverhojen. Tunsin taas kuinka 160 leveä sänkymme oli käydä ahtaaksi. Käperryin peiton alle ja yritin hamuta kädelläni yöpöydän laatikosta korvatulppia...ne olivat loppu!! Ääni vieressäni vain suureni ja se häiritsi unen saantia...mistä ihmeestä lähtee tällainen ääni?

 KUVAA EI NÄY, MUTTA ÄÄNI KUULUU...KAJARIT TÄYSILLE!
*ääniraita*

Syy paljastui kun otin kuvan todistusaineistoksi...salamavalon välke valaisi huoneen hetkeksi ja syyllinen löytyi...


1724067.jpg
"Minä se EN ollut..."

No siitahan se...miksi se sängyssä? Hyvä syy taas sille että pääsee sänkyyn...näin se ei yöllä nuole tassujaan ku keskittyy niin tuohon nukkumiseen...Sen taka tassu tulehtui ja sillä on nyt 10 pv antibiottikuuri. Tassu pitää pestä ja kuivata kaksi kertaa päivässä. Pönttöä en sille voinut laittaa koska Siita paran elämä halvaantui sen myötä. Se jäi pönttö päässä eteiseen seisomaan ku lähdin kylille....ku tulin takas niin se oli samassa paikassa, oli uskaltautunut kylläkin istumaan. Sillä on nyt sisällä vähän isot fleece (Juu IHAN vähän vain vähän isot) tossut jalassa. Täytyy vaan toivoa että ne haudo kovin tassuja...mutta ainakin ne on nyt kuivat eikä se nuole niitä. Hyvin se niitä jalassa pitää...kokeilin jopa eilen  toisilla pareilla käydä ulkona...vaikka ne on isot niin hyvin niillä töppönen nousi eteenpäin. Laitoin toiseenkin takakäpälään töppösen ku se rupes vaihtoehtoisesti sitä nuolemaan ku nuoltava tassu oli töppösen sisällä. etusia ei nuole.

1724068.jpg
Takatassut (toinen ok) perjantaina

1724095.jpg
APUWAAAA...nuo töppöset seuraa mua...

Keskiviikkonan mennään ultraan...vaikka nyt rupee itestä tuntumaan että taitaa olla rahan tuhlausta koko homma. Näyttää siitan mahan alus kuin sikarituhkakupilta ja takapuoli kuin perse arskalla, mutta näytetään noita tassuja samalla reissulla...ja varmistetaan nämä raskaus epäilyt ;)