Saimme siis tietokoneen kotia :) Siitä on menossa hetkenä minä hyvänsä kovalevy. Uusi on tilauksessa ja jos sen sais pääsiäisenä vaihdettua.

Perjantaina oli Liisan ja Paavon kanssa kennelpiirin vuosikokouksessa. Tullessa mulle tuli vähän huono oli ja yritin pitää vain silmiä kiinni ja kait sitä tuli nukahdettua (yllätys yllätys, erja nukkuu autossa) Kotiin päästyäni kävin heti oksentamassa, yölläkin yökkäilytti. Aamulla 05.10 siita huusi "TARJOILIJAAAAAAAAAA" eli sen sisäisen kellon mukaan nyt on aamupissan aika. Käytin neidin kartanolla ja sit herätin iiron, että käys sinäkin koivennostolla. klo 8.00 Iiro piipitti tuvassa, sillä oli paskahätä, koira ovesta ulos ja pellolle sontimaan. Sit huomasin, että siita oli kakkinut sisälle (niin sen aamurutiineihin kuuluu myös paskominen, mitä se ei saanut suorittaa LAUANTAI aamuna klo viiden jälkeen AAAMUYÖSTÄ ulkona). Markus lähti jossain vaiheessa ja sit tuli jossaivaiheessa kotiin ja piti niin pirun kovaa meteliä (jutteli koirille) huusin sängystä peiton alta, että pitää turpansa kiinni ja että päästää Iiron ulos, se kun tuli mun viereen sänkyyn silmät pullollaan, että "tarvis päästä hyyskään". Jatkoin unia ja heräsin puoliltapäivin, iirolla oli taas hätä. Kuralla se ei ollut, mutta eilinen luunsyönti pisti mahan toimimaan. Koko viikon haikailin lauantai aamun perään, että aijon sitten nukkua pitkään. No nukuinhan minä, mutta näitä keskeytyksiä ois saanut olla vähemmän.

Iiro polonen sai vielä siitalta selkäänsä ku meni kamariin missä neidillä oli jemmassa niiden luut. Nyt siita nukkuu muovikaukalossa luidensa keskellä ja näyttää tyytyväiseltä. No hyvä, että edes joku on...