Tänään oli eka pakkaspäivä, joten nostettiin siitan vanha koppi pois metsäkuormaajalla tarhasta. Mä päätin, että se poltetaan eikä siitä restauroida mitään kesämökkiä. Siita oli lahjakkaasti kussut tuonne vanhaan koppii. Mehmusti kuivikkeett olivat päältä kuivat mutta kun käänsi ne niin AIVAN märät kusesta. Nostettiin siis vanha pois ja laitettiin tilalle uusi. Tosin piti sinne vähän laittaa uutta hiekkaa ja tiiliskivet uuden kopin alle.

Eka tuo ärväke ei sinne koppii uskaltanut mennä. Mutta 6 kerralla kun Markus sen sinne väkiste työnsi (siis tuulikaappiin) se pujahti koppiin.  Sitten kun se oli siellä kopissa niin se ei uskaltaut tulla pois. Hain puruluun, että se uskalsi ja sittenkin se jäi sitä syömään ulos. Mutta hienosti se kuitenkin oppi jo saman päivän aikana että sinne voi mennä ja sieltä voi tulla ihan ite pois. Nyt siellä on lämmitin joten ei tule pakkasella kylmä. Juoksuja odotellaan....

Koppi on kaksi osainen. Tuulikaappi on kylmä, eli siinä ei ole lämpöeristystä. Koppi osassa on finfoam seinissä ja lattiassa. Katossa on sitten styroks levyt jotka saa pois siivouksen ajaksi. Sisä ovessa on elintarvike muovia...sellaista kirkasta joka taipuu koiran mennessä sisään ja ulos kopissa. Ikkuna valoa ja katselua varten. Myös lämmitin kopissa on. Pehmikkeenä pehmustia ja pieni patja.

1034758.jpg

"kukkuu, Siita täällä"- vähän tuli kopista ehkä yhen lautakerroksen verran liian korkea, mutta iteppä tilattiin tuommonen. Siita vaan ei tykkää tuosta karheammasta sepelistä, taitaa tuntua tassujen alla inhoittavalta. Mutta ku iliman sai (siis varastin kivikuoramasta) niin pakko laittaa. ei ainakaan sotkeudu koira niin paljon kuin hienommalla hiekalla.