Iiro lähti kesämieheksi Kärsämäelle siksi aikaa kun Siitan sulhanen tuli meille kylään. Tiitu oli kovasti ihastunut Iiroon, ja puoli kärsämäkee ;)

Kaikki meni muuten meillä hyvin, mutta laina uros ei ollut nähvästi tytöistä kiinnostunut eli siis Siitasta. Tässä kuva päivää ennen Siitan astutusta...kipinää ilmassa??

1664171.jpg

Piti tehdä siis, taas, suunnitelmiin muutoksia. Kävin tiistai iltana reissun Lapaualla, tämän uroksen papan Moon Jumper's Joe Cockerin eli Joen luona. Astutus ei tälläKÄÄN kertaa sujunut niin kuin oppikirjoissa, ku tämäkään uros ei jäänyt meidän pikkuneitiin kiinni. No katsellaan mitä tulee vai tuleeko mitään. Raskasta hommaa tämä on, ku vielä aamuksi viideksi töihin. Helpommalla sen oman pennun sais ku ostais joltakin...

Kiitos vielä kaikille projketin osapuolille ja yhteistyökummpaneille, teitä tarvitaan vielä !!!

1664175.jpg
Siitalla oli myös rankka viikko naimahommien parissa...

Niin ja saatiinhan me  nuo portaat juhannukseksi valmiiksi, samoin saatiin makkariin pimennys verhot...vähän ihanat ku on ihan oikean yön tuntua ku saa huoneen pimeäksi. Ja ei passaa unohtaa, että meillä on nyt ihka oma pyykinkuivatus teline...harmi vaan että vettä sataa nytkin kun puukit on narulla. Olen myös jo kaksi kertaa elämäni aikana leikannut nurmikon...molemmat tällä viikolla. Markus syytää nurtsille apulantaa minkä kerkee ja minä päästä urku auki päältä ajettavalla. Puolet pihasta on vielä epätasaista...kunhan tuo meidän urokoitsija innostuu sitä maata ajamaan niin sais tuoda tähän meidänkin pihaan murakuorma, että pääsen tasoittamaan pihaa.

1664163.jpg
Uudet ulkoportaat, ennen juhannuskoivuja ja vesisteen alkua.