Iippo lähti eilen Mariannen ja Markun mukana Poriin. Hiljeni heti mökki :) Into hippasi illan minun kanssa tuvassa ja käytiin ulkoilemassa. Nätisti se meni boxiinsa nukkumaan. Yöllä ennen kahta se vähän aikaa kitisi, mutta hiljeni ja palas takas nukkumaan. Aamulla herättiin ylös, ulos ja sisälle paperille pissille. Päivän se oli ollut kiltisti. Vuokraisäntä rupes laittamaan loppuun talon vuorilaudoitusta ja eivät olleet tienneet että sisällä on pentu. Vasta sen jälkeen kun Markus oli käynyt syömässä oli vähän aikaa pentu huutanut.

741842.jpg

Iiro oli tätä mieltä jälkikasvustaan...ja kyllä se jähmettyi tuohon asentoon ja kun katsot tarkasti sen suupielestä roikkuu jojo...murinaa en valitettavasti ehtinyt saada viedolle.

 

741851.jpg

Eikös Iippo Jr ja Iippo seniori olekkin samannäköisiä?

 

741848.jpg

Iipon uusi kiusattava...siis omistaja Marianne Nolvi, Pori

Käytiin tänään Innon kanssa morjestamassa Markuksen ja minun tulevien naapurien Bretangenbasset urospentua Rolfia. Rolf on 3 viikkoa Intoa vanhempi.

741864.jpg

Pientä luovaa taukoa painin keskellä...

741859.jpg

Vaan välillä piti sanoa Rolfille Isosti ku ei millään meinannut uskoa...Äidin poika on, täytyy myöntää kasvattajana :)

741866.jpg

Sitte oltiin taas kavereita kun kyseessä oli kukkapenkin tuhoaminen

741869.jpg

Rolf  on jo paininut naapurin Jere kultsun kanssa, Intoa tuo narussa hinkuva elukka hirvitti niin, että sitä oli parasta lähteä kattelemaan vähän kauemmaksi.