Nyt lähti viimeinen...äkkiä se parikuukautta menee penikoiden kanssa. Nyt joku kysyy, että itkettikö? Ei itkettänyt. Tiedän että nähdään Innon kanssa monesti jatkossakin, kun asuvatkin noin lähellä meitä. Okei, no yli sata kilsaa, mutta se on koiraharrastuksessa lähellä. Itse asiassa olin viikonlopun heinäallergian kourissa joten väsy on valtava ja ehkä on jo ihana päästä normaaliin päiväjärjestykseen.

Saas nähdä miten Siita rupeaa reagoimaan kun ei oo enää pennun pentua huushollissa. Markus lähti niiden kanssa Ylipäähän lenkille. Mä jatkoin pakkaamista ja istahan nyt vähäksi aikaa kirjoittamaan blogiin kun muistaa jotakin mitä on miettinyt.

761656.jpg

Into ja Siita viimeisenä iltana...siita kyllä alkaa olla jo väsyneen näköinen :)

Into siis lähti Päivin ja Jennan mukaan Vesannolle. Oli matka menny hyvin ilman pissejä ja puklia. Tuntui siellä nyt järsivän rappurallia joten ei hätää, että ei kotiutus. Lisää Innosta sitten kunhan sieltä tulee lisä selvitystä.

761661.jpg

Päivi & Jenna

(kyllä mä Päivin nään sinut, vaikka menis tyttös taakse piiloon, heh)

 

Heti kun perävalot hävisivät horisonttiin, nakkelin aikuiset koirat pihalle, iiro naruun ja siita pentuaitaukseen syömään ydinluita. Rupesin raivaamaan pentuhuonetta. Kaikki pihalle ja jynssäämään, jopa seinätkin pesin puolenmetrin korkeuteen asti. Pakkastin autoon kaksi häkkiä, kaikki pentuaitausvärkit, laatikoita missä on pestyjä koirien alusia ja pyyhkeitä. Vein ne Ylipäähän riiheen odottamaan uutta käyttöä ja pois jaloista. Nyt autossa on pentulaatikko jonka vien huomenna. Roudasin kamariin kaikki tämänhetkiset muuttolaatikot mitkä olen pakannut. Tällä viikolla pitäisi tulla keittiönkaapit ja härvelit rakennukselle.

761662.jpg

ja tuoksuukin hyvälle koko huone *nuuh*...nuo autohäkit ovat huoneessa sen takia, että auton perään ne eivät nyt mahdu kun siellä on muuttotavaroita.

Intoa on siis emännällä nyt kun saa ruveta ihan kunnolla miettimään muuttoa ja sen semmoista. Huomenna aamulla nukun kyllä 45 minuuttia pidempään kun ei ole muita hoidettavia kuin nämä tavikset Iiro ja Siita. Sen tiedän että Into kyllä herää viimeistään klo 5 huome aamuna Vesannolla ja on vailla sitä sun tätä ;)

Hei hei kaikille Renkkotenkon I-pennuille ja olkaahan koiriksi ja kertokaan emännille ja isännille, että Kasvattaja täti haluu kuvia ja kuulumisia teistä, ikävä on.....nyt ne pennut tuoksuivat pennulle kun rupesi oikein tarkkaan miettimään :)