Huomasin tuossa, että kohta 10 tonni paukkuu mun kotisivujen kävijälaskurissa...5kk:n aikana. Nähtävästi ollaan kiinnostunteita mitä meillä tapahtuu. Pentujen aikaan blogissa kävi varmasti lukematon määrä ihmisä joista en edes tiedä, niin varmaan käy nytkin. Pentujen uudet omistajat kävivät lukemassa, että mitä heidän tuleville haukuille kuuluu, tuttavat kattelivat, että mitä sinne huusholliin kuuluu. Sukulaiset varmaan tarkistivat, että onko se hengissä ku ei missään näy. Sitten varmasti näitä jotka käyvät vain uteliaisuuttaa kattomassa, että kuka helekkuri se tämä akka oikein on? Varmasti varsinkin viimepäivinä, toivottavasti ovat uteliaisuuden nälkänsä saaneet tyydytetyksi, eipä niistä sormen heristelijöistä ole mitään kuulunut ( ja tällä en tarkoita Kallea, ;) ) ??

Välillä tympäsee koko koiraharrastus, koirissa ei ole mitään vikaa, mutta tämän sirkuksen ympärillä pyörii niin paljon porukkaa, että sekaan mahtuu jos jonkinmoista hiihtäjää. Osa käyttää doupingia jäämättä kiinni, osa hiihtelee vain omiksi huveiksi. Tosi hiihtäjiä jotka haluavat kehittyä lajissaan näyttää olevan tosi vähän, toiset rupeavat heti ammattilaisiksi eivätkä halua ottaa valmennusapua mistään suunnasta vastaan.

Nyt oikeestaan painaa stressi. On muutto ja siihen liittyvät kuviot, ties miten kauan ilman nettiä ku ei tuohon soneran palveluihin ole luottamista ja ku ei sieltä saa mitään palvelua. Miten kauan siellä menee, että saavat edes liittymän vaihettua ylipäähän jos kerta mun osoitteen vaihtamiseenkin meni 1,5v ja lopulta sekin onnistui vasta kun lähetin asiakaspalautetteen muodossa osoitteen muutoksen ja ukaasin, että jos se ei nyt vaihdu niin...Vaihtuihan se osoite mutta niin se vaihtuu palvelun tarjoajakin. Työtkin ottaa pattiin, kohta 8kk vuokratyöntekijänä talossa ja ei talon kirjoille. Kohta annan viimeisen varoituksen, ota tai jätä!. Ja jos ei oteta niin tämä likka lähtee. Sitä tuntee, että ei ole tarpeeksi hyvä kun ei talonkirjoille pääse, mutta miksi ne sitten pitää talossa jos ei oo miellyttävä? Varmaan kuitenkin helpompi pitää siellä henkilö joka osaa jo homman kuin opettaa siihen uusi, nii-in.Tai oisko syynä se että en tee ylitöitä enkä varsinkaan ylitöitä lauantaina? Tiedä häntä, oma järjestys sille kuulema on millä ottaa porukkaa talon kirjoille.

Siita, vaikka se se pöhölö onkin niin se näyttää aina ymmärtävän kun mulla on paha olla. Nytkin se tuli hiljaa sänkyyn viereeni ku menin päikkäreille. Istui vieressä ja painoi tassulla poskelle. Pyyhkäisin kädelläni tassun pois ja se laittoi sen takaisin. Siitä sitten muodostui leikki missä me läpsittiin vuoroin toisiamme ja lopulta menin peiton alle piiloon ja Siita etsi minua. Sitten se jäi kainaloon nukkumaan.

Taas tulee vettä, nyt tiedän mitä tarkoittaa "kuin salama kirkkaalta taivaalta"...tuo sade ei varoita yhtään. Sais jo loppua vesisateet. Menee viljat ihan pilalle ja tulee huono sato.

Tässä Kuva ilmosta ja kesän mansikka sadosta. Näyttää hyvin Iiromaiselta ilmeeltä, "hyi mitä tämä on, mutta pakko se on silti syödä". Ilmokin näyttää kovasti kasvavan ja sillä on kyllä koko pentueen muhkeimmat tassut.

Terkkuja ja jaksamista riiviöiden kanssa koko I-pentueen perheille.

792919.jpg

"Kesämies"