Tänään käytiin Oulussa. Ostoksilla pyörittiin Zeppeliinissä. Eipä sieltä Biltemalta niitä verhotankoja sitten löytnytkään, mutta onneksi oli tien toisella puolen Rautia josta kävin niitä 6 kipaletta hampaat irvessä ostamassa.

Kotoa lähdin heti raksalle, piti appiukon kanssa nostaa paneelit vintille. No se oli markuksen kanssa pellolla ja jäin sitä odottamaan vanhanpuolen tupaan. Nätisti paistoi aurinko ja tuuli vinkui ulkona, pisti tuvan seinustalle uusille penkeille (ja uusille retkipatjoille) pitkälleen ja nukahin, hitto, paikka kuin paikka niin meikä koisii. Vintille kiipesin eka kerran vasta tänään ja isoltahan sielläkin vaikutti. Hirvitti vaan kun siellä ei ollu kunnon lattiaa "voiko näiden muhien päällä kävellä?" lauta kasasta ei nyt tullut kovin näittiä ku olivat vielä niin kierojakin kaiken kukkuraksi. Eka nosteltiin niitä porstuan päätyikkunasta mutta sepä akkuna päätti lähteä toisesta saranasta irti joten Kalevi laittoi sen nätisti kiinni ja nostettiin loput lankut portaikosta ylös.

Siita oli päivän tarhassa ja Iiro traktorihallin taukotuvassa, koska Markus ei ehtinyt sitä käyttää muuten kusella jos ois ollu koira Tiitonrannalla. Ohjeita noudattaen koiralle oli laitettu puhdas vesi lattialle ja nostettu pöydältä kaikki korput piiloon. Mutta mitä teki Iiro? tyhjensi ja käänsi roskiksen. Miten voi olla mahdollista, että MEIDÄN rauhallinen ja tottelevainen Iiro tekee niin? No siitähän tuli ihan rosvo ja narkkari sen jälkeen kun Hutik...siis tuo toinen koira tuli sekoittamaan aikoinaan pakkaa ;)

Tässä vielä todistusaineistoa, että muuttokuormat lähtee nyt liikkeelle. Laatikoita jäi kyllä sisälle...niissä kun luki "villasukkia" ja toisessa "välihousut"...eihän sitä heinäkuussa arvannut, että niitä vois vielä muuton aikaan tarvita.

883437.jpg

Normaalisti auto ois kattoon asti täynnä, mutta nyt kun niitä kelekkoo pikku hiljaa niin ei tarvi ahtaa autoa täyteen. Huomaa myös, että Farmarista tuli muuton ajaksi tila-autojen aatelia, ilman takapenkkejä.

Ja lopuksi vielä

883448.jpg

Tuleva naapurimme ROLF, koira joka kävi jo lyhentämässä nenäänsä siitan tarhan ovella ;) Rotu on siis BretangenBasset.