Mulla meni hermot (se nyt ei ole yhä edelleenkään mikään uutinen se), mun kameraan. Ei kait siinä kamerassa mitään vikaa ole, mutta ku ei osaa käyttää niin ei osaa. Poistin sieltä just messarista otettuja kuvia ja voi taivas sentään...varmaan kannattaisi sitä ohje kirjaakin lukea. No, en lukenut, painelin vain nappeja ja kokeilin kuvata...

 

No jopas on sumee kuva. Ja aina tolla katilla on silmät kiinni kuvissa. Tai no toisaalta, se kyllä ihan oikeesti nukkui tossa, KOIRIEN pedillä. Yks toinen päivä yllätin sen jopa nukkumasta sieltä niin kuin Iiro, selällään "vehkeet" taivasta kohti. Karu oli vaan Alponkin kohtalo ku meille päätti jäädä. Alkuviikosta se pääsi palleistaan *hih*.

njaa...no ei mikään häävi otos. Kaukaa tuvan toisesta päästä otettu. Pappa yllätetty tuvasta katsomasta ikkunasta ulos. Ulkona oikein hyvä lenkkeily ilma, ihmiselle jolla on kunnon nasta popot alla ;)

 

Jaha, no palkintokaappikan se siinä. Ruusukkeet on kyllä sullottu tuonne lasi oven taakse. Ja tästä kuva kulmasta näyttää pokaalien määrä vähäisemmältä kuin se oikeesti on, ku ovat peräkkäin tuolla. Markuksen eka kauden palkinnot on ylä hyllyllä keskellä. Raivataan noita koirien pokaaleja sitä mukaan kohti ala hyllyä ku Markus "vetää" niitä omiaan lisää ;) Kaappi on myös vanha ja entisöity (siinä oli varmaan 5 eri kerrosta maalia ja kaikki eri väriä)

No joo..sen verran että yhä edelleenkään meidän makkarissa EI ole vaaleanpunaiset tai beiget noi tapetit. Niiden pitäsi olla vähän oranssin sävyä. Tuo lipasto saatiin jouluksi, sekin on appiukko entisöinyt, samoin kuin tuon tuolin (toinen on porstuassa). Ja tuolihan on sitä varten että siihen kerätään puoli pitoisia vaatteita, ainakin tällä hetkellä ku vaatteiden säilytys tilaa on niukasti (siellä ne vaatekomerot valmistuu parasta aikaa).

Saatiin lahjakortti kukkakauppaan josta kävin nämä kaksi etualalla (en muista nimiä) olevaa rehua ostamassa. Tämä tummemmassa purkissa oleva on tarkoitus laittaa amppeliin. Kukkakaupan täti oli aivan halitoissaan ku kuuli millainen paikka mulla on kukille. Valoisa (4 ikkunaa) ja viileä (+13 - +15 C) ison talon eteinen. Se jo maalaili kuvia mitä kaikkea hän siellä kasvattaisi...Minä ilmoitin vain että olen kerännyt talon kukat sinne talveksi että muistan niitä kastella. Tosin olen kyllä huomannut että ne tykkää siellä olla juuri noiden valoisuuden ja viileyden takia. Joten...porstua on nyt sitten meillä viherhuone talvella (kesällä ko.tila taas on kuin saharan autiomaa, kuuma ja kuiva). Tuvasta toin vielä yhen viirivehkan ja kiinanruusun (meniköhän nyt oikein, no kukkia joka tapauksessa) elpymään eteiseen. Tuvan +25C ei oikein ole niiden mieleen. Traakki puu saa olla tuvassa, se kun on nii pitkä että muualle se ei mahdu, siksi kait se anoppikin sen mulle lahjoitti.

Huomatkaa tuossa rottinki kukka tellineessä on vuoden 2007 joulutähti (ei näy kunnolla). Se on jo oikein komea, viherkasvi :)

Siinä niitä kameran testauksia tällä erää. Otetaan sitten uusista vaate komeroista yms. kuvia kunhan ne valmistuu.

p.s. Joku meinas, että Haapajärvellä ei ole kuntosalia? Silmänisku Jossain kauhistuksen helv...minä kävin tiistaina ja kyllä minä niitä härveleitä kuntosali laitteina pidän. Treenien vetäjä oli melkein viimeisillää raskaana ja hyppi ku pikku piru "JAKSAA JAKSAA, VIELÄ VIELÄ, YLÖS YLÖS, NOPEAMMIN NOPEAMMIN...enää 30 sarja..." Hammasta purren, mutta minähän käyn siellä kun kerta olen ilmoittanut itseni ja kausikortin maksanut. Minähän siis ilmoittauduin Circuit Training-tunnille...seuraavana päivänä on tavallinen jumppa joka on kuin paratiisi tähän tiistai illan treeniin verrattuna.