Aatto aloitettiin matokuurilla niin kuin kuuluukin jussi aloittaa. Sanotaan nyt niin kuin siinä mainoksessa, että madottoman hyvä olla. Tulihan sieltä tavaraa, Markus löi kinttaat tiskiin pentujen hoidossa jos paskojen seasta rupee löytymään tuommosia yllätyksiä. La aamuna sitten oli osa paperille tehdyistä kakoista ihan "puhtaita". Annan vielä ensviikolla matolääkettä, sitä kun jäi vielä puoli tuubia.

Pennut jatkoivat matokuurin jälkeen baarilinjalla. Baarimikko oli vaan nopealla päällä. Se aikansa käveli pitkin pentuaitausta asiakkaat nisillä roikkuen ja kun oli varma siitä, että niiden ruokakuppi ei ole lattialla, pysähtyi minuutiksi jotta janoiset saavat janon sammutettua.

681444.jpg

Juhannuksen Pikabaari

Sen jälkeen siirryttiin ulos. Siellä olikin kiva temmeltää, vaikka vähän tassut sutivatkin tuosta jussijuomasta mihin sattuu. Markus setäkin tuli aidan taakse katsomaan mitä touhuamme.

Iinulle meni jussijuomat jalan alle ja pojat rähisee- video

681440.jpg

"aidattu juhannus-festari alue"

Jussi on sitten rankka juhla...rupes pikkujuhlijoita kovasti väsyttämään. Oli juotu, syöty ja riehuttu...Iippo oli ottanut vähän rähinäjuomaa, Iinu harrasti V***lua, Into oli vähän turhankin uhkarohkea ja Ilmolla tais olla jo laskuhumala...se istui ja huusi. Lopuksi kakarat kömpivät festarialueen telttaan, tai no Iippo sinne linnoittautu ja muut joutuivat nukkumaan pihalla, mutta olihan niillä sanomalehti peittona.

681445.jpg

Väsynyttä festarikansaa

Hyvää juhannusta kaikille ja muistakaa matokuurit !!!