Kun aloitetaan elämäntapa remontti niin tehdään se sitten huolella. Tehdään oikein kunnon suursiivous ja mietitään onko nämä kaikki itselle oikeesti tärkeitä, tarvitsetko näitä? Olet saattanut unohtaa jotain...sellaista mitä et ole vuosiin nähnyt, mietit miksi olet sen syrjään työntänyt? Siellä se vaan kuitenkin on odottanut sinua. Mitä ne sellaiset ovat? TOSI ystäviä. 

~Parampi aito vihollinen, kuin epäaito ystävä~

Kadonneiden kurvien metsästys jatkuu ja jäljillä ollaan. Vyöhön on pitänyt tehdä jo yksi reikä lisää. Vähänkö hienompi homma :) Kahvia on kyllä tullu opeteltua juomaan, vähän liikaakin. Vatsa toivottavasti kestää. Tästä on hyvä jatkaa...

Seinäjoella käytiin näyttelyssä...siita oli PN3 ja Siitan poika Iippo hienosti PU-4, onnittelut Marianne! Mutta eipä sitä onnea sitten kauan kestänyt...Iippo sairastui, ensin tuli paha ripuli ja nyt siellä yskitään ja ollaan tupla antibioottikuurilla. Peukkuja pikku koiralle, että paranee. Siitan osalta tein myös ratkaisun, että se jättää nyt näyttelykehät. Jyväskylään ja helsinkiin se on ilmoitettu, mutta vain minä lähden turisti matkalle helsinkiin, ilman koiraa. Katsotaan mikä on innostus ko.harrastusta kohtaan  aikaisintaan huhtikuussa 2012. Itseäni ei ainakaan enää kiinnostaa kiertää. Isoja koirahäppeninkejä on ens ja seuraavana vuonna järjestettävänä muutenkin yhdistysten ja kerhon puitteissa joten keskityn nyt niiden hoitamiseen.

2036656.jpg
Lopen väsyneitä...

~Viina on viisasten juoma, mutta hyvin se näyttää menevän tyhmempääkin päähän~


p.s. Jostain syystä tää vuodatus nyt on tökkinyt...edellisestä pohjasta hävisi linkit ja menokalenteri ja nyt tämä ei näytä suoraa tekstiä ei sitten millään.